Contact met het Wegenforum

Zijn er problemen met uw forumprofiel? Of heeft u andere vragen aan het Forumbeheer? Geen zorgen. Neem contact op met het Forumbeheer via contact@wegenforum.nl. Het Forumbeheer zal uw zo snel mogelijk verder helpen.

Vragen over Vereniging Wegenforum of wilt u iets doorgeven? Dan kunt u contact opnemen met het bestuur. Zoekt u meer informatie over het forum of de vereniging, kijk dan op de Over ons pagina. Wilt u lid worden? Ga naar Lid worden.
Voorzitter (Andries Mussche)
Penningmeester (Robin Kersbergen)
Secretaris (Bart Zwiggelaar)
voorzitter@wegenforum.nl
penningmeester@wegenforum.nl
secretaris@wegenforum.nl

Binnen Vereniging Wegenforum zijn twee commissies actief. Commissie Historisch Materiaal Wegen houdt zich bezig met het inventariseren, verzamelen en preserveren van historisch materiaal dat betrekking heeft op wegen en verkeer. Commissie Meetings organiseert bijeenkomsten van de vereniging zoals bezoeken aan bouwprojecten. U kunt deze commissies bereiken via de onderstaande emailadressen.
Commissie Historisch Materiaal Wegen
Commissie Meetings
historie@wegenforum.nl
activiteiten@wegenforum.nl

!

Vereniging Wegenforum is geen wegbeheerder en niet verbonden aan een officiele wegbeheerder of andere instanties. Specifieke vragen over wegen zoals onderhoud of bebording kunnen wij niet beantwoorden. Mocht u vragen hebben over een weg bij u in de buurt, neem dan contact op met de lokale wegbeheerder. Als u wilt achterhalen wie de beheerder is van een weg, dan kunt u dat nagaan op deze pagina van Rijkswaterstaat. Een lijst van alle wegbeheerders in Nederland kunt u hier vinden.