Pagina 1 van 1

Interview - Werkende in de planologie/ruimtelijke ontwikkeling

Geplaatst: za 12 mei 2018, 14:04
door lucasow
Goedemiddag,

Voor school moet ik een 'Praktische Opdracht' maken over mijn toekomstige opleiding en beroep (ik zit momenteel in havo 4). Nou lijkt het mij leuk om later werkzaam te zijn in de planologie/ruimtelijke ordening. Ik ben sinds jongs af aan (ben nog steeds aardig jong :lol: ) al gefascineerd door infrastructuur, wegen, etc. (komt jullie waarschijnlijk wel bekend voor).

In deze praktische opdracht heb ik een persoon 'nodig' die werkzaam is in de planologie/ruimtelijke ontwikkeling of die nog bezig is met zijn/haar studie die al stage heeft gelopen, waarmee ik een digitaal interview kan afnemen van maarliefst 25 vragen...! Ik ben hiermee een beetje laat en heb dus niet in het echt met iemand een interview kunnen afleggen... (eigen schuld). Ik struin al een tijdje op jullie forum rond en dacht dat ik wel een kans zou hebben om iemand te interviewen.

Het is echter verplicht om de naam en het e-mailadres óf telefoonnummer te vermelden. Ik begrijp heel goed dat mensen liever anoniem blijven op dit forum maar ik zou het wel erg appreciëren als de geïnterviewde deze informatie wilt vermelden (zie bijlage voor de schoolopdracht).

Ik snap dat dit onderwerp een beetje off-topic is en een beetje vreemd overkomt, maar het zou heel fijn zijn als iemand hierover met mijn kan praten!

Met vriendelijke groeten,

Lucas Oude Weernink.

P.S. De vragen moet ik nog bedenken, maar het zou fijn zijn als ik al iemand heb waarmee ik het interview kan afnemen.

Re: Interview - Werkende in de planologie/ruimtelijke ontwikkeling

Geplaatst: za 12 mei 2018, 16:23
door waldo79
Leuk dat je interesse hebt in planologie en ruimtelijke ordening.

Ik heb je onderwerp naar een wat algemenere locatie in het forum verplaatst.

Re: Interview - Werkende in de planologie/ruimtelijke ontwikkeling

Geplaatst: zo 13 mei 2018, 20:31
door nederland24
Ik heb jou even een Pb'tje gestuurd over dit onderwerp.