README: Reisadviezen & Reisverslagen

Een speciaal subforum voor reisadviezen waar dan ook in Europa en reisverslagen uit de wereld.

Moderator: Moderatoren

Forumbeheer
dorpsstraat
Berichten: 121
Lid geworden op: vr 01 feb 2008, 16:56

README: Reisadviezen & Reisverslagen

Bericht door Forumbeheer » do 03 jul 2008, 19:45

Welkom in het forum der Reisadviezen & Reisverslagen. Op dit forum is veel ervaring aanwezig over routes in Europa, welke routes het handigst zijn, welke routes filegevoelig zijn, of wel of niet handig zijn met een caravan, waar interessante plekjes of objecten zijn op of langs de wegen, etc.

Voor elk reisadvies of vraag kan een nieuw topic gemaakt worden. Belangrijk is om te vermelden of je wel of niet in het weekend reist, en eventueel welk weekend, en of er een caravan achter de auto hangt of niet. Daarnaast is er de nodige expertise aanwezig over goede routes om de tol in Frankrijk te omzeilen. Reisverslagen worden altijd wel gewaardeerd en kunnen ook in dit subforum worden geplaatst.

Diegenen die een reisadvies willen geven mogen ENKEL EN ALLEEN toeristische omrij-reisalternatieven geven als de topicstarter daar ZELF in de openingspost specifiek om vraagt.

In alle andere gevallen moet worden aangenomen dat de topicstarter alleen informatie wenst over de snelste, de kortste danwel bij bijzondere voertuigen (zoals caravans) de meest comfortabele route.

Het is niet de bedoeling dat elke draad eindigt in discussies over reisadviezen die niet aan de onderstreepte criteria voldoen.
Forumbeheer kan besluiten om adviesgevers die regelmatig adviezen blijven geven die niet aan de onderstreepte criteria voldoen, de schrijfrechten in dit Reisadviezen-subforum te ontnemen.