Disclaimer

Discussies over de bewegwijzering. Voor zowel het hoofdwegennet als het onderliggend wegennet. Over systeem, wegnummering, redesign, fouten, ANWB, Tebodin, etc.

Moderator: Moderatoren

Forumbeheer
dorpsstraat
Berichten: 121
Lid geworden op: vr 01 feb 2008, 16:56

Disclaimer

Bericht door Forumbeheer » di 18 nov 2008, 22:10

DISCLAIMER

Doel van het Wegenforum is dat polemiek en discussie kan plaatsvinden over onderwerpen op het vakgebied van wegen en verkeer in algemene zin, en alles wat daaraan gerelateerd is. De houder van internetdomein Wegenforum.nl biedt met het Wegenforum een podium voor gebruikers. Daarbij kunnen door gebruikers ook afbeeldingen zichtbaar worden gemaakt, indien deze afbeeldingen buiten het internetdomein Wegenforum.nl zijn gehost.

Van de domeinhouder kan niet worden verlangd dat zij op voorhand de op het forum te plaatsen stukken, of dit nu teksten zijn, foto's of andere werken, op schending van auteursrechten van derden onderzoekt. Dit is in overeenstemming met de uitspraak van de Rechtbank van Amsterdam d.d. 1 november 2007 in de zaak van Z.K.H. de Prins van Oranje tegen vereniging Martijn. (LJN: BB6926)

Conform bovengenoemde uitspraak is de domeinhouder gehouden op eerste aanmaning, zodra hem door mededeling van de auteursrechthebbende bekend wordt dat op zijn website een publicatie in strijd met een auteursrecht plaatsvindt, die publicatie op zijn website te beëindigen. Wanneer aan deze voorwaarde wordt voldaan is er volgens de rechtbank geen sprake van het schenden van auteursrecht.
Auteursrechthebbenden die op Wegenforum.nl een publicatie aantreffen die hen naar hun mening in hun rechten schaadt, kunnen hiertoe contact opnemen met de domeinhouder via email: postmaster [at] wegenforum.nl
De betreffende publicatie zal dan na eerste aanmaning door de domeinhouder worden verwijderd. Wel dient degene die aanvoert auteursrechthebbende te zijn dit in de correspondentie ook aannemelijk te maken. Domeinhouder behoudt zich overigens het recht voor om, indien dat mogelijk is, het bericht zodanig te modereren dat het passend is binnen het citaatrecht (Aw 15a).

Voorts aanvaardt de domeinhouder op generlei wijze verantwoordelijkheid c.q. aansprakelijkheid inzake de inhoud van op het Wegenforum gelinkte internetpagina's en gegevens, welke buiten het internetdomein Wegenforum.nl is gehost.

Op Wegenforum zijn Gebruiksvoorwaarden van toepassing.

Wegenforum.be is een internet-alias voor de in Nederland geregistreerde en gehoste site Wegenforum.nl . De alias is aangemaakt ten gerieve van Vlamingen. Op de domeinnamen welke zijn geregistreerd ten behoeve van het Wegenforum is het Nederlands recht van toepassing; de domeinhouder acht zich auteursrechtelijk niet ontvankelijk inzake buitenlands recht, daarbij met name genoemd het Belgisch recht, en behoudt zich alle rechten voor.

"Der webmaster des Internetdomains Wegenforum.nl ist auf keinerlei Weise verantwortlich und akzeptiert keine Haftung für den Inhalt von gelinkte Webseiten und Daten."

"The webmaster of the internetdomain Wegenforum.nl is in no way responsible for the contents of the websites and files which are linked"
Terms and conditions of usage of Wegenforum