21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bespreek hier alles over de Nederlandse autosnelwegen, wat je niet in de andere subfora kwijt kunt. Zoals geschiedenis, gebruik, knooppunten, aansluitingen, intensiteiten, etcetera.

Moderator: Moderatoren

Gebruikersavatar
Rene
Secretaris
Berichten: 36436
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 11:48
Locatie: Noord-Holland

21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Rene » vr 20 jan 2012, 12:05

SPOILER: TOON

Ik kreeg een mailtje met deze inhoud onder ogen.
Beste eigenaar/webmaster van Autosnelwegen,

Mijn naam is Bruno van den Elshout, fotograaf te Den Haag. Gedurende 2011 heb ik mij beziggehouden met het project Poldermotieven (http://www.poldermotieven.nl), waarmee ik wil laten zien dat (1) de Nederlandse snelweg in het geheel niet zo lelijk is als zij in het collectieve geheugen staat genoteerd (2) de snelweg en haar inpassing uitermate representatief is voor de Nederlandse volksaard en het inherente maakbaarheidsideaal.

Op zaterdag 21 januari (morgen) organiseer ik in samenwerking met snelwegbordenfabrikant Naamplaat Bewegwijzering een open dag. Tijdens deze dag worden bezoekers rondgeleid door de productiefaciliteiten van het bedrijf en bezoeken zijn en passant de tentoonstelling Poldermotieven.

Zou u de bezoekers van uw website willen uitnodigen voor deze open dag? Ook zelf bent u natuurlijk van harte welkom!

Ik hoor graag van u terug en stuur ter volledigheid onderstaand het bijbehorende persbericht.
Uiteraard wil ik dat wel, al vind ik één dag van tevoren bekend maken wel erg kort dag...
Persbericht schreef:Mysteries ontrafeld tijdens open dag verkeersbordenfabrikant
Verkeersborden zijn raadselachtige voorwerpen. Je ziet ze overal, maar waar komen ze vandaan en hoe worden ze gemaakt? Waarvan? Wat kosten ze? Wie daar nieuwsgierig naar is, bezoekt op zaterdag 21 januari de Klokhuis-style open dag van het Zwijndrechtse Naamplaat Bewegwijzering BV, georganiseerd in samenwerking met snelwegfotograaf Bruno van den Elshout.

Tussen 10.30u en 14.30u verzorgen medewerkers van Naamplaat rondleidingen door de kantoor- en productieruimtes van Naamplaat, die voor de gelegenheid zijn aangekleed met 25 snelwegportretten alias Poldermotieven van fotograaf Bruno van den Elshout.

"Na eerdere tentoonstellingen van Poldermotieven in een drukkerij en kunstgallerie, biedt een open dag bij verkeersbordenfabrikant Naamplaat weer een hele andere, maar evengoed zeer passende context om mensen uit te nodigen met een frisse blik naar de snelweg te kijken. Bewegwijzering draagt bij aan de mate waarin de snelweg een bijna naadloze afspiegeling van het Nederlandse maakbaarheidsideaal vormt. Helder en strak vormgegeven, soms met een licht betuttelende boodschap", luidt de toelichting van Van den Elshout bij de keuze om Poldermotieven bij de verkeersbordenfabrikant te exposeren.

Na afloop van de eerste rondleiding neemt eregast Ed Annink, creatief directeur van Ontwerpwerk, het eerste exemplaar van een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen Poldermotieven-verkeersbord in ontvangst.

Kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van een meerderjarige. Toegang is gratis. Aanmelding via http://www.poldermotieven.nl wordt op prijs gesteld.

datum: zaterdag 21 januari 2012, tussen 10.30u en 14.30u
locatie: Naamplaat Bewegwijzering BV, Wattstraat 15, 3335 LV Zwijndrecht
meer info: http://www.poldermotieven.nl


Over Naamplaat Bewegwijzering
Naamplaat Bewegwijzering BV is leverancier van verkeersborden en bewegwijzeringssystemen. Naast de blauwe portaalborden boven de Nederlandse snelweg produceert Naamplaat straatnaamborden en kentekenplaten in alle kleuren en maten. Naamplaat levert zowel aan bedrijven en instellingen als aan particulieren.
http://www.naamplaat.nl

Over Ed Annink
Ed Annink is mede-oprichter en creatief directeur van Ontwerpwerk, dat in opdracht van toonaangevende organisaties aan multidisciplinaire ontwerpprojecten werkt en hiervoor regelmatig prestigieuze erkenningen ontvangt. Annink is bovendien initiatiefnemer van Stichting Den Haag Design en Overheid, en van het boek Gert Arntz - graphic designer. Daarnaast organiseert en jureert Annink nationale en internationale designwedstrijden en -manifestaties.
http://www.ontwerpwerk.nl
http://www.designdenhaag.eu
http://www.gerdarntz.org/

Over Poldermotieven
De Poldermotieven van fotograaf Bruno van den Elshout (1979, Den Haag) laten u de snelweg met een frisse blik bekijken. Als door de ogen van opa's en kleinkinderen die tijdens een fietstocht halt houden bij een van de vele interessante uitzichten op de Nederlandse snelweg. Als gefascineerd toeschouwers van het grotemensenspel dat zich op de snelweg continu ontvouwt - voor wie bereid is daar even bij stil te staan. Onderdeel van de tentoonstelling zijn de gedichten van de hand van doorlotjegetikt. Het speciaal voor deze open dag en expositie ontworpen verkeersbord is vormgegeven door grafisch designer Joke ter Harmsel van Studio COWBOYJO.
http://www.poldermotieven.nl
http://www.doorlotjegetikt.nl
http://www.cowboyjo.nl

Over Bruno van den Elshout
Terugkerend thema in het werk van Van den Elshout is de relatie tussen landschapsinrichting en culturele programmering. In 2007 ondernam Van den Elshout eerder het project Us Europeans, waarvoor hij een jaar lang door alle 27 landen van de EU reisde en meer dan 2700 jongeren interviewde over alledaagse onderwerpen. Deze reis leidde tot de publicatie van het boek Crossroad Europe en de expositie Onderweg in Europa welke onder meer zijn tentoongesteld op het hoofdkantoor van de ANWB en in het atrium van het stadhuis van Den Haag. Op dit moment werkt Van den Elshout aan het project 2012 New Horizons, waarvoor hij vanaf het dak van het Atlantic Hotel in Den Haag ieder uur van 2012 een foto maakt van de Noordzeehorizon.
http://www.ready2amaze.com
Meer info:
http://www.photologix.nl/poldermotieven/


Locatie is dus De Naamplaat in Zwijndrecht
Bereikbaar op emailadres: secretaris [at] wegenforum.nl (zonder spaties, en met apestaartje i.p.v. [at])

peejay
autoweg
Berichten: 1176
Lid geworden op: wo 20 apr 2005, 13:24
Locatie: Bergen op Zoom, nabij de A4/A58

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door peejay » vr 20 jan 2012, 13:17

Naamplaat, Wattstraat 15, 3335 LV Zwijndrecht
A16 afrit 23 Hendrik-Ido-Ambacht: http://g.co/maps/6hunu
Laatst gewijzigd door peejay op vr 20 jan 2012, 13:33, 1 keer totaal gewijzigd.
Rij met je hart

Gebruikersavatar
Vinny
4x5 autosnelweg
Berichten: 40387
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 12:52
Locatie: Friesland

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Vinny » vr 20 jan 2012, 13:21

Het stond zelfs in de Trouw vanochtend..., met als opmerkelijke zin dat bewegwijzering soms wel een "beetje betuttelend was". Ik moest meteen aan een bepaalde forummer denken... :mrgreen:
Let op: Sarcasmemodus over een lengte van 10 kilometer.

Gebruikersavatar
harry
Wegnummerfotograaf
Berichten: 21809
Lid geworden op: ma 28 feb 2005, 12:09
Locatie: Leipendam

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door harry » za 21 jan 2012, 18:10

Vinny schreef:Het stond zelfs in de Trouw vanochtend...
Dat was ik al weer vergeten... de kunstenaar liet een artikel in NRC zien van afgelopen donderdag. Volgens mij wist hij niets van de Trouw.

Het was wel een leuke rondleiding bij Naamplaat. In mijn geval bestond de groep uit 2 mensen (maar dat was dan ook tijdens lunchtijd). :)
De groep erna (met nog een bekend gezicht) was iets groter.

Ik was nog niet eerder bij Naamplaat geweest (ze zitten inmiddels niet meer in Hardenberg) dus de uitleg over het productieproces was leerzaam.
De foto's van de kunstenaar waren wel aardig, maar op sommige zou ik niet stemmen als ze in de foto-van-de-maand-wedstrijd zouden zitten. :)
Maar in dit geval gaat het natuurlijk ook om het geheel aan foto's (en gedichten) en niet alleen om een foto afzonderlijk.

Foto's (van mij) volgen nog. hieronder.
Laatst gewijzigd door harry op za 21 jan 2012, 20:31, 2 keer totaal gewijzigd.
https://wegnummers.nl foto's van genummerde wegen in Europa (o.a. NBA: https://wegnummers.nl/nba)
http://borden.plaatsengids.nl foto's van plaatsnaamborden
--Harry.

Gebruikersavatar
Rene
Secretaris
Berichten: 36436
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 11:48
Locatie: Noord-Holland

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Rene » za 21 jan 2012, 18:17

Die rondleiding erna was inderdaad wat ruimer bezet. 6 volwassenen en 3 kinderen. Rondleiding was best interessant - voor mij vooral aardig om even te zien met wat voor soort machine sinds anderhalf jaar een moderner type folie wordt gemaakt, met meer mogelijkheden dan het aloude proces met uitgesneden folielagen op elkaar. Zoonlief vond het ook leuk, en was verguld met het cadeautje na afloop: een echt klein bord gelijkend op een toeristisch bord - met één van de foto's van de expositie. Uiteraard waren de foto's wisselend van karakter. Een drive-by portaalwegwijzer op een grijze dag zou hier op dit forum in de wedstrijd waarschijnlijk geen hoge ogen scoren - maar die foto van de A27 bij Almere met die grote windmolen erbij kon mij zeker wel bekoren.
Bereikbaar op emailadres: secretaris [at] wegenforum.nl (zonder spaties, en met apestaartje i.p.v. [at])

Gebruikersavatar
harry
Wegnummerfotograaf
Berichten: 21809
Lid geworden op: ma 28 feb 2005, 12:09
Locatie: Leipendam

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door harry » za 21 jan 2012, 18:24

Rene schreef:Een drive-by portaalwegwijzer op een grijze dag
Met regendruppels op de voorruit en een bewegende ruitenwisser. :)
Zelf vond ik de foto van de A10 in de buurt van de Coentunnel het mooist.
Laatst gewijzigd door harry op za 21 jan 2012, 20:28, 1 keer totaal gewijzigd.
https://wegnummers.nl foto's van genummerde wegen in Europa (o.a. NBA: https://wegnummers.nl/nba)
http://borden.plaatsengids.nl foto's van plaatsnaamborden
--Harry.

Gebruikersavatar
Rene
Secretaris
Berichten: 36436
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 11:48
Locatie: Noord-Holland

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Rene » za 21 jan 2012, 18:35

Het bordje, dat afmetingen heeft van 38x30 cm

Afbeelding
Bereikbaar op emailadres: secretaris [at] wegenforum.nl (zonder spaties, en met apestaartje i.p.v. [at])

Gebruikersavatar
harry
Wegnummerfotograaf
Berichten: 21809
Lid geworden op: ma 28 feb 2005, 12:09
Locatie: Leipendam

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door harry » za 21 jan 2012, 20:27

^^ De afbeelding is trouwens knooppunt Zurich, gezien vanaf een viaduct over de N31.

Een selectie van mijn foto's:

Afbeelding
Het grote gele A2-bord was door Rijkswaterstaat besteld maar bleek toch niet nodig te zijn.

Afbeelding
Voorbeeld van een foto van de expositie (in dit geval Kleinpolderplein). Bij iedere foto is een pseudo-hm-bordje geplaatst om aan te geven waar de foto gemaakt is.

Afbeelding
Afwijkend lettertype voor de gemeente Middelburg. Ik ben van plan dit bord ook op zijn definitieve plek op de foto te zetten.

Afbeelding
Ruud Jacobs van Naamplaat leidt in. Rechts (staand) kunstenaar Bruno van den Elshout.

Afbeelding
Deze komt op de A73 te hangen, bijna voor de deur van concurrent AGMI...
Grappig weetje: Rijkswaterstaat verdeelt de opdrachten over Naamplaat en AGMI, zodanig dat het aantal vierkante meters per leverancier ongeveer gelijk is. Daarom levert Naamplaat dus soms toevallig in de buurt van Venlo.

Afbeelding
Harde wind: het bordje richting P-plaats was omgewaaid. De kunstenaar zelf houdt hem omhoog (in de stromende regen).
Laatst gewijzigd door harry op di 24 jan 2012, 23:19, 1 keer totaal gewijzigd.
https://wegnummers.nl foto's van genummerde wegen in Europa (o.a. NBA: https://wegnummers.nl/nba)
http://borden.plaatsengids.nl foto's van plaatsnaamborden
--Harry.

Gebruikersavatar
Vinny
4x5 autosnelweg
Berichten: 40387
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 12:52
Locatie: Friesland

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Vinny » za 21 jan 2012, 20:40

Middelburg weer een eigen lettertype.... :nothanks:

Het lijkt wel erg op clearview...
Let op: Sarcasmemodus over een lengte van 10 kilometer.

Gebruikersavatar
Rene
Secretaris
Berichten: 36436
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 11:48
Locatie: Noord-Holland

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Rene » za 21 jan 2012, 21:00

Middelburg heeft dus net als Almelo en Zoetermeer gekozen voor Tiresias :roll:
Bereikbaar op emailadres: secretaris [at] wegenforum.nl (zonder spaties, en met apestaartje i.p.v. [at])

Gebruikersavatar
harry
Wegnummerfotograaf
Berichten: 21809
Lid geworden op: ma 28 feb 2005, 12:09
Locatie: Leipendam

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door harry » zo 22 jan 2012, 0:07

^^ Er staan al zulke borden "in het wild":

Afbeelding
https://wegnummers.nl foto's van genummerde wegen in Europa (o.a. NBA: https://wegnummers.nl/nba)
http://borden.plaatsengids.nl foto's van plaatsnaamborden
--Harry.

photologix
zandpaadje
Berichten: 11
Lid geworden op: do 04 aug 2011, 20:39

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door photologix » di 24 jan 2012, 20:44

Fotograaf meldt zich. Met het originele beeld dat door Joke ter Harmsel van http://www.cowboyjo.nl is doorontworpen tot het bovengetoonde Poldermotieven-verkeersbord.

Afbeelding

Dank voor jullie komst, zaterdag. René, mag ik de foto met verregend buitenbord nog eens doortwitteren/facebooken?

photologix
zandpaadje
Berichten: 11
Lid geworden op: do 04 aug 2011, 20:39

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door photologix » di 24 jan 2012, 20:59

Pardon, die vraag over de regenfoto bleek voor Harry bedoeld!

Gebruikersavatar
harry
Wegnummerfotograaf
Berichten: 21809
Lid geworden op: ma 28 feb 2005, 12:09
Locatie: Leipendam

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door harry » di 24 jan 2012, 23:18

photologix schreef:Fotograaf meldt zich.
Leuk!
photologix schreef:mag ik de foto met verregend buitenbord nog eens doortwitteren/facebooken?
Ga je gang, mits de persoon op de foto geen bezwaar heeft. :)
https://wegnummers.nl foto's van genummerde wegen in Europa (o.a. NBA: https://wegnummers.nl/nba)
http://borden.plaatsengids.nl foto's van plaatsnaamborden
--Harry.

Gebruikersavatar
Kaaiman
2x5 autosnelweg
Berichten: 16857
Lid geworden op: ma 26 jun 2006, 16:54
Locatie: Hoogeveen

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Kaaiman » wo 25 jan 2012, 10:48

het cadeautje na afloop: een echt klein bord gelijkend op een toeristisch bord - met één van de foto's van de expositie.
Mocht iemand dergelijke borden over hebben of er afstand van willen doen... :dyn_hyp:

Ik vind het in ieder geval jammer dat ik het zo laat wist, anders had het me wel een leuk uitstapje geleken. Volgende keer wat beter (eerder) aan je promo werken, photologix. ;)
Deur Drenthe • website over het Drentse provinciaal en rijkswegennet
@DeurDrenthe • volg het Drentse wegennieuws op Twitter

Gebruikersavatar
Palance
4x5 autosnelweg
Berichten: 30946
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 13:17
Locatie: Паланцедрецхт

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Palance » wo 25 jan 2012, 11:53

Inderdaad, ik woon er in de buurt, dus had ik makkelijk gekund, alleen ging dat niet meer op zo'n korte termijn.
"You know the greatest danger facing us is ourselves, an irrational fear of the unknown. But there’s no such thing as the unknown — only things temporarily hidden, temporarily not understood.” - James T. Kirk

Autosnelwegen.net

Gebruikersavatar
harry
Wegnummerfotograaf
Berichten: 21809
Lid geworden op: ma 28 feb 2005, 12:09
Locatie: Leipendam

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door harry » wo 25 jan 2012, 13:10

Kaaiman schreef:Mocht iemand dergelijke borden over hebben of er afstand van willen doen...
Voorlopig hangt mijn bordje thuis aan de muur. :)
https://wegnummers.nl foto's van genummerde wegen in Europa (o.a. NBA: https://wegnummers.nl/nba)
http://borden.plaatsengids.nl foto's van plaatsnaamborden
--Harry.

photologix
zandpaadje
Berichten: 11
Lid geworden op: do 04 aug 2011, 20:39

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door photologix » wo 25 jan 2012, 17:03

Beste Kaaiman,

Jammer dat je er zaterdag niet bij kon zijn. Ook voor mij is t n uitdaging om via een eenvoudige tool als n persbericht de juiste boodschap op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. En/maar bij voldoende interesse wil ik best kijken of we ook aan het einde van de expositie nog een open dag in kunnen gelasten. Zou jij ns willen rondpolsen hoeveel interesse daarvoor bestaat? Je kunt me mailen op info aa photologix .. nl

Hartelijke groet,

Bruno

Ties
autoweg
Berichten: 1287
Lid geworden op: di 24 jul 2007, 17:38

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Ties » wo 25 jan 2012, 23:03

^^

Ik ben zeker geïnteresseerd in een open dag / expositie bij de Naamplaat. :blauweduim:
Het is voor mij alleen lastig een gaatje te maken, daarom kon ik er zaterdag ook niet bij zijn.

photologix
zandpaadje
Berichten: 11
Lid geworden op: do 04 aug 2011, 20:39

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door photologix » do 26 jan 2012, 10:25

Hello all, leuk, zoveel interesse! Ook Naamplaat is enthousiast over een tweede ronde, zij het op een werkdag in plaats van een zaterdag. Hebben jullie promotiesuggesties (behalve timing), want dat houden wij ons aanbevolen. Met voor de leuk een impressie van de ontwerpster van het bord Poldermotieven, die 's ochtends bij de eerste rondleiding ook zelf aanwezig was:

http://www.cowboyjo.nl/portfolio/specia ... lwegkaart/

waldo79
2x5 autosnelweg
Berichten: 19788
Lid geworden op: do 05 mei 2005, 10:28
Locatie: 's-Hertogenbosch

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door waldo79 » do 26 jan 2012, 10:41

Ik heb zeker belangstelling om Naamplaat te bezoeken en jouw fotoexpositie ben ik wel benieuwd naar. Dat het op een werkdag is, is voor mij niet zo'n punt.

Gebruikersavatar
harry
Wegnummerfotograaf
Berichten: 21809
Lid geworden op: ma 28 feb 2005, 12:09
Locatie: Leipendam

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door harry » do 26 jan 2012, 12:53

photologix schreef:Met voor de leuk een impressie van de ontwerpster van het bord Poldermotieven, die 's ochtends bij de eerste rondleiding ook zelf aanwezig was:
http://www.cowboyjo.nl/portfolio/specia ... lwegkaart/
Op die kaart valt in details nog wel wat op te merken. Afgezien dus van het feit dat het een leuk idee is om een kaart te maken alsof het een spoorlijnenkaart is, en met een leuk resultaat. En stukken beter dan de VanANaarBeter-kaart van Rijkswaterstaat. :)
Ik vroeg me bijvoorbeeld al af waarom de A31 zo kort is, waarom de A270 zo schuin loopt en waarom de A2 zo "discontinu" aangegeven staat.
photologix schreef:Ook Naamplaat is enthousiast over een tweede ronde, zij het op een werkdag in plaats van een zaterdag.
Ik zou best nog een keer langs willen komen, al was het alleen voor de discussies (en om bepaalde forummers weer eens te zien). Maar op werkdagen zal wel wat lastiger worden, tenzij het op een woensdagmiddag is.
https://wegnummers.nl foto's van genummerde wegen in Europa (o.a. NBA: https://wegnummers.nl/nba)
http://borden.plaatsengids.nl foto's van plaatsnaamborden
--Harry.

Gebruikersavatar
Kaaiman
2x5 autosnelweg
Berichten: 16857
Lid geworden op: ma 26 jun 2006, 16:54
Locatie: Hoogeveen

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Kaaiman » do 26 jan 2012, 13:00

Ik zit helaas wat krap in de tijd. Doordeweeks (behalve misschien vrijdag) is het voor mij lastig (lees: duur) om naar Zwijndrecht te komen (tenzij een forummer me onderweg kan oppikken); in het weekend wil mijn vriendin me ook graag zien. De komende twee weken heb ik bijna elke werkdag wel tijd; daarna wordt het voor mij druk (volle dagen college e.d.).

Dus mocht het op een werkdag binnen 2 weken zijn, dan hou ik me zeker aanbevolen (mits ik vervoer kan regelen). :)
Deur Drenthe • website over het Drentse provinciaal en rijkswegennet
@DeurDrenthe • volg het Drentse wegennieuws op Twitter

Gebruikersavatar
Palance
4x5 autosnelweg
Berichten: 30946
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 13:17
Locatie: Паланцедрецхт

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Palance » do 26 jan 2012, 17:11

Interesse altijd, héél soms kan het op een werkdag.
"You know the greatest danger facing us is ourselves, an irrational fear of the unknown. But there’s no such thing as the unknown — only things temporarily hidden, temporarily not understood.” - James T. Kirk

Autosnelwegen.net

Frits
2x2 autosnelweg
Berichten: 6048
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 15:32

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Frits » do 26 jan 2012, 19:29

Lijkt mij ook interessant als ik het maar ver genoeg van tevoren weet (enkele weken).
De autogordel: een band voor het leven.

peejay
autoweg
Berichten: 1176
Lid geworden op: wo 20 apr 2005, 13:24
Locatie: Bergen op Zoom, nabij de A4/A58

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door peejay » vr 27 jan 2012, 13:15

Als het voldoende vroeg bekend is, heb ik ook zeker belangstelling!
Of ik ook echt kan komen is nog een tweede... :(
Rij met je hart

Gebruikersavatar
Kaaiman
2x5 autosnelweg
Berichten: 16857
Lid geworden op: ma 26 jun 2006, 16:54
Locatie: Hoogeveen

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Kaaiman » za 18 feb 2012, 16:27

photologix in een ander topic schreef:PS Er komt een afsluitende open dag bij Naamplaat Bewegwijzering BV: vrijdagmiddag 2 maart! Ik post details in de relevante thread!
^^ Zo, dan staat het er maar vast voor degenen die het in de agenda willen zetten. ;)
Deur Drenthe • website over het Drentse provinciaal en rijkswegennet
@DeurDrenthe • volg het Drentse wegennieuws op Twitter

Gebruikersavatar
Palance
4x5 autosnelweg
Berichten: 30946
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 13:17
Locatie: Паланцедрецхт

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Palance » za 18 feb 2012, 18:23

As het maar niet al om 1200 is ;)
"You know the greatest danger facing us is ourselves, an irrational fear of the unknown. But there’s no such thing as the unknown — only things temporarily hidden, temporarily not understood.” - James T. Kirk

Autosnelwegen.net

Gebruikersavatar
Palance
4x5 autosnelweg
Berichten: 30946
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 13:17
Locatie: Паланцедрецхт

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door Palance » wo 29 feb 2012, 17:43

Verder geen nieuws meer? Jammer...
"You know the greatest danger facing us is ourselves, an irrational fear of the unknown. But there’s no such thing as the unknown — only things temporarily hidden, temporarily not understood.” - James T. Kirk

Autosnelwegen.net

kees
expressweg
Berichten: 3330
Lid geworden op: zo 27 feb 2005, 23:21
Locatie: Het Bosch van de Hertog

Re: 21-1-'12: open dag bij de naamplaat en fotoexpositie

Bericht door kees » wo 29 feb 2012, 18:08

Ik ben ook benieuwd naar meer details.