Veranderingen in het moderatorenteam

De FORUMREGELS, en opmerkingen over dit forum

Moderator: Moderatoren

Gebruikersavatar
Snelwegfreak
Hoofdmoderator
Berichten: 17576
Lid geworden op: do 21 sep 2006, 16:02

Veranderingen in het moderatorenteam

Bericht door Snelwegfreak » ma 01 okt 2018, 20:54

Geachte forumleden,

Vanuit het bestuur van de Vereniging Wegenforum is de wens geuit te komen met wijzigingen in het moderatorenteam. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat twee moderatoren afscheid nemen van het team: Ds79m en Mavas. Beide heren waren moderatoren van het eerste uur en hebben besloten het team te verlaten. Wij danken hen enorm voor hun inzet in al die jaren en hopen dat ze nog vele jaren op ons forum blijven posten. Dank, heren! :bosbloemen:

Een andere wijziging vindt plaats in het bestuur, met betrekking tot moderatie. De bestuursleden hadden tot dit moment over het hele forum moderatorrechen. Dat gaat veranderen. Het bestuur heeft vanaf nu alleen nog moderatorrechten in het Verenigingssubforum. Dit als wens vanuit het moderatorenteam.

Waar er moderatoren weggaan, komen er ook nieuwe bij. In dit geval kunnen we melden dat EtienneM wordt toegevoegd aan het moderatorenteam. Dit lijkt ons een mooie beloning voor zijn groei in bijdragen aan het forum en vereniging en persoonlijke ontwikkeling de laatste jaren. We hebben alle vertrouwen in dat Etienne een waardevolle toevoeging wordt voor het moderatorenteam.
Daarnaast zal ook Mark toetreden tot het moderatorenteam. Als beheerder had hij alle rechten al, maar hij zal nu ook officieel lid worden als moderator.

Wij wensen Etienne en Mark heel veel succes bij hun nieuwe functie als moderator op ons mooie forum! :top: :bloemetje:

Met vriendelijke groet,
Hoofdmoderator Snelwegfreak